DutchEnglishFrenchGermanSpanish

De mening van klanten


« Een krediet bindt u en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u zich vastlegt. »

Serieus omdat de agenten uw dossier op de voet volgen en indien nodig contact met u opnemen, betrouwbaar omdat de informatie en de opvolging van uw dossier toegankelijk zijn op internet. De voorwaarden zijn duidelijk en boven de lening tussen vooral goedkopere kosten dan banken raad ik deze organisatie die wil lenen aan.

Shaya

Ik had het geld nodig en vond het platform voor deze structuur. Ik heb er helemaal geen spijt van gehad contact met hen op te nemen. ze hebben zeer aantrekkelijke tarieven en ze luisteren naar ons. Nadat het dossier en de gevraagde documenten waren verzonden, had ik 3 dagen later het geld op mijn persoonlijke rekening bij mijn bank.

Alex

Het is voor mij de eerste kredietverstrekker die zo snel een lening heeft verwerkt en verstrekt, zelfs voor een groot bedrag voor mij. Bestand eenvoudig, duidelijk en netjes invullen. Correct aan te leveren documenten. Ze zijn gewoon geweldig!

Mylène

Ik geef toe dat het de klantrecensies op uw site waren die mij ervan hebben overtuigd om u te blijven vergelijken met andere kredietinstellingen tussen individuen, de eerste e-mailuitwisseling verraste me aangenaam, de adviseur luisterde altijd naar me . De antwoorden op kapitaal en kosten waren duidelijk. Ik heb de € 18.000 ontvangen en ik raad je persoonlijk aan.

Valerie

Bedankt aan je 2 medewerkers die ons hebben verzoend met het huidige leven. Ook voorbeeldige professionaliteit voor het hele team: bravo, verander niets! Nogmaals hartelijk dank aan SNELLE-LENING Group. Je hebt ons leven gered. Mijn man en ik bevelen u zonder aarzeling aan.

Annaliese

Onvergelijkbare snelheid, de documenten die eenvoudig worden opgevraagd, hoffelijke e-mails zonder oordeel, dit zijn dingen die ik erg kieskeurig vond en dit gaf me vertrouwen en ten slotte de vriendelijkheid van je agenten die waren zeer aanwezig toen we teleurgesteld waren door onze bank omdat we het einde van ons project niet hadden bereikt. Nogmaals bedankt voor je professionaliteit, verander niets voor ons.
Dankjewel.

Catalina

Professioneel team dat op de behoeften reageert met een serieuze analyse van de situatie. Het dossier was ingewikkeld, maar hij was in staat om ernst, geduld en professionaliteit te tonen zonder een oordeel te vellen. Dank u

Gary Jenkins

Goede professionele mensen en zonder u elke dag te bellen, gewoon beleefde e-mails om u te herinneren aan de procedure en voor de follow-up of een ontbrekend onderdeel, altijd met vriendelijkheid. Ik rechtvaardigde mijn financiële bijdrage en ontving het geld zoals beloofd. Zelfs mijn bank kon het niet geloven. Heel erg bedankt.

Heinz Fischer

Ik heb wat recensies op internet gelezen, ze waren allemaal erg positief. Bovendien aarzelde ik niet toen mijn adviseur me vertelde dat de SNELLE-LENING Group aan mijn verzoek kon voldoen onder voorbehoud van verificatie van mijn documenten. Veel vriendelijkheid, medeleven en luisteren van het team.

Valentina
image
image
image
image
image
image
image