DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Werkt krediet

Wat is een fabriekskrediet?

De uitgaven die u bij u thuis wilt maken, vertegenwoordigen een groot bedrag. Ze kunnen een zware tol eisen van uw budget.

Dankzij het werkkrediet kunt u deze arrangementen met rust overwegen. Dit is inderdaad een specifieke lening waarmee u een terras voor het huis kunt voorzien, uw gevel opnieuw kunt schilderen of zelfs uw badkamer kunt renoveren. U kunt ook toegankelijkheids- of thermische isolatiewerkzaamheden inplannen.

image

Veel Gestelde Vragen

Waar is een fabriekskrediet voor?

Met een werkkrediet beschikt u over een bedrag van € 1.500 tot € 35.000 om zowel kleine ontwikkelings- of decoratiewerkzaamheden als echte renovatie- of uitbreidingswerken uit te voeren.

Merk op dat het werkkrediet van de SNELLE-LENING Group u in staat stelt om al uw aankopen te financieren in het kader van een werkproject: materialen, uitrusting, professionele diensten, enz.

Wat zijn de vergoedingsvoorwaarden voor een werklening?

De voorwaarden voor terugbetaling van een lening voor werken hangen allereerst af van het bedrag en het aantal maandelijkse afbetalingen dat werd bepaald bij het afsluiten van de lening. Merk op dat de maximale krediettermijn kan variëren afhankelijk van het geleende bedrag.

De terugbetaling van uw werkkrediet kan ook worden beïnvloed door aflossingsonderbrekingen die u kunnen worden toegekend in geval van een onvoorziene gebeurtenis of, omgekeerd, een vervroegde terugbetaling onder voorwaarden.

Wat voor werk te doen met een werkkrediet?

Met kredietwerk kunt u alle soorten werk uitvoeren. Het kunnen kleine meubels of decoratiewerkzaamheden zijn als renovatie of uitbreiding van uw huis (garage, vloer, zwembad, veranda).

 • - un accord immédiat en agence sur présentation du dossier complet
 • - er is geen eigen bijdrage vereist: SNELLE-LENING Group financiert uw gehele project
 • - aflossingsvoorwaarden zijn flexibel: u kunt nu lenen en later beginnen met terugbetalen, na een gedeeltelijke aftrekbaarheid van maximaal 3 maanden aan rente ;

Als u een werklening wilt afsluiten, vindt u hier een overzicht van wat u moet weten :

 • - elke volwassen en particuliere klant kan een werkkrediet afsluiten ;
 • - het minimumbedrag van het werkkrediet is 1000 € ;
 • - de aflossingsperiode is tussen de 12 en 180 maanden ;
 • - Met een optionele lenersverzekering kunt u uw lening blijven terugbetalen in geval van onvoorziene levensomstandigheden.

Bij een lening van € 15.000 over een periode van 60 maanden betaalt u terug 59 maandelijkse termijnen van € 279,65 en een laatste termijn van € 279,37, exclusief optionele verzekering. Vaste jaarlijkse rentevoet van 4,50%. Jaarlijks kostenpercentage (APR) van 5,08%. Het totale door de lener verschuldigde bedrag is € 16.778,72, exclusief optionele verzekering. Administratiekosten van 165 € inbegrepen.


De kosten van een optionele verzekering bedragen € 11,50 per maand, voor een totaalbedrag van € 690,00 over de looptijd van de lening, en worden toegevoegd aan de maandelijkse afbetaling. Effectief jaarlijks verzekeringstarief (TAEA) van 1,78%. Deze verzekering dekt de terugbetaling van het uitstaande kapitaal in geval van overlijden (BP) of volledig en onomkeerbaar verlies van autonomie (PTIA).


* Voor bovenstaande lening en voor een klant jonger dan 61 jaar. De maandelijkse verzekeringskosten zijn afhankelijk van de geboden garanties, de leeftijd en de gezondheidsvoorwaarden van de lener op de dag van inschrijving. Neem contact op met uw bureau.

Door een lening af te sluiten, verplicht u zich ertoe deze terug te betalen. Om uw terugbetalingscapaciteit te controleren, moet u, afhankelijk van het geval, uw inkomen verantwoorden door aangifte :


 • - de laatste loonstroken ;
 • - bewijsstukken als u andere inkomsten heeft: inkomen uit meubilair en / of grond, pensioenen, bijstand etc..
 • - de laatste belastingaangiften.

U moet ook het bedrag van uw verschillende uitgaven aangeven, zoals :

 • - uw huurprijs als u huurder bent ;
 • - het bedrag van de eventueel betaalde pensioenen ;
 • - de huidige lening (en) ;
 • - een offerte korter dan 6 maanden van een bedrijf wordt ook gevraagd om een ​​werkkrediet af te sluiten indien deze groter is dan € 10.000, -.
image
image
image
image
image
image