DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Autokrediet

Wat is een autolening?

Autokrediet is een service waarmee een persoon (of een bedrijf) een nieuw of gebruikt voertuig koopt zonder dat hij vooraf het overeenkomstige bedrag heeft. De organisatie die het krediet aanbiedt (kredietorganisatie, bank) betaalt de verkoper van het voertuig in plaats van de koper. In ruil daarvoor betaalt deze hem elke maand een deel van het betaalde bedrag terug, vermeerderd met rente.

image

Veel Gestelde Vragen

Is het mogelijk om een auto lening te krijgen terwijl ze op CDD?

Om een ​​nieuwe auto te kopen, of het nu een nieuwe of gebruikte auto is, hoef je geen vast contract te hebben om je lening te krijgen! Het is inderdaad heel goed mogelijk om een ​​autolening te krijgen terwijl je een contract voor bepaalde tijd hebt (CDD). In dat geval bieden we u aanbiedingen aan die zijn aangepast aan mensen met een contract voor bepaalde tijd.

Is heronderhandeling van een autolening mogelijk?

Met een autolening is het onmogelijk om een ​​tariefheronderhandelingsproces te starten. Ook als u na een ongeval of doorverkoop de auto niet meer heeft, kan de bank de initiële voorwaarden niet inzien. Dit betekent echter niet dat u zich in een totale blokkerende positie bevindt met betrekking tot uw autokrediet. U kunt met name bepaalde voorwaarden van het contract gebruiken om uzelf een beetje lucht te geven als de maandelijkse betalingen te zwaar zijn om elke maand te betalen.

Autolening krijgen als uitzendkracht?

Een autolening krijgen om een ​​nieuwe auto te kopen als uitzendkracht is mogelijk. Ook zonder een contract van onbepaalde duur (CDI) of een stabiele werkgelegenheidssituatie (zoals ambtenarenstatuut), kun je heel goed een lening aanvragen bij SNELLE-LENING Group

 • - De lening wordt direct na overlegging van het volledige dossier aan u verstrekt
 • - Betaal uw lening terug in vaste maandelijkse termijnen
 • - Mogelijk om uw lening over 7 jaar terug te betalen
 • - Bepaal de datum waarop de looptijd van uw lening wordt opgenomen

Goed om te weten als u een autolening wilt afsluiten

 • - Elke volwassen en particuliere klant kan een autolening afsluiten;
 • - Het minimumbedrag van de autolening is 1500 €;
 • - De aflossingsperiode is tussen de 12 en 84 maanden;
 • - De aflossingsvoorwaarden zijn flexibel: u heeft de mogelijkheid om te profiteren van een gedeeltelijke aftrekbaarheid van maximaal 3 maanden aan rente ;
 • - Een optionele kredietverzekering beschermt u tegen de grillen van het leven.

Bij een lening van € 15.000 over een periode van 60 maanden betaalt u terug 59 maandelijkse termijnen van € 279,65 en een laatste termijn van € 279,37, exclusief optionele verzekering. Vaste jaarlijkse rentevoet van 4,50%. Jaarlijks kostenpercentage (APR) van 5,08%. Het totale door de lener verschuldigde bedrag is € 16.778,72, exclusief optionele verzekering. Administratiekosten van 165 € inbegrepen.


De kosten van een optionele verzekering bedragen € 11,50 per maand, voor een totaalbedrag van € 690,00 over de looptijd van de lening, en worden toegevoegd aan de maandelijkse afbetaling. Effectief jaarlijks verzekeringstarief (TAEA) van 1,78%. Deze verzekering dekt de terugbetaling van het uitstaande kapitaal in geval van overlijden (BP) of volledig en onomkeerbaar verlies van autonomie (PTIA).


* Voor bovenstaande lening en voor een klant jonger dan 61 jaar. De maandelijkse verzekeringskosten zijn afhankelijk van de geboden garanties, de leeftijd en de gezondheidsvoorwaarden van de lener op de dag van inschrijving. Neem contact op met uw bureau.

Door een lening af te sluiten, verplicht u zich ertoe deze terug te betalen. Om uw terugbetalingscapaciteit te controleren, moet u, afhankelijk van het geval, uw inkomen verantwoorden door aangifte :


 • - de laatste loonstroken ;
 • - bewijsstukken als u andere inkomsten heeft: inkomen uit meubilair en / of grond, pensioenen, bijstand etc.
 • - de laatste belastingaangiften.

U moet ook de hoogte van uw verschillende uitgaven aangeven, zoals :

 • - uw huurprijs als u huurder bent ;
 • - het bedrag van de eventueel betaalde pensioenen ;
 • - de huidige lening (en) ;
 • - etc.
image
image
image
image
image
image